Jucătorii pasionați de video sloturi sau păcănele au în ultimul timp noi șanse de câștig, deoarece platformele de cazinouri online le oferă posibilitatea de a participa la turnee, unde câștigurile obținute le pot genera bani mai mulți.

Turneele de păcănele au fost întotdeauna și încă se află în preferințele jucătorilor. Ele au fost disponibile pe platformele de cazinouri online, chiar de la prima apariție a acestora. Turneele de sloturi, cum mai sunt denumite, continuă să se reinventeze și se adaptează cerințelor jucătorilor, pentru a nu-și pierde notorietatea. În acest articol vei afla mai multe despre ce este un turneu de păcănele, cine poate participa și cum se joacă un turneu de păcănele și la ca câștiguri te poți aștepta.

Ce este un turneu de păcănele?

Un turneu de sloturi este o competiție la care participă mai mulți jucători simultan. Cu cât câștigi mai mult pe parcursul jocului, cu atât vei putea progresa în clasament. Pe parcursul turneului există diferite provocări, care te recompensează cu premii în bani sau runde bonus. După expirarea timpului alocat sau după finalizarea numărului de rotiri stabilite acelui turneu se desemnează câștigătorii în funcție de clasamentul final. Cei aflați în topul clasamentul vor câștiga un premiu.

De regulă înscrierea într-un turneu de păcănele este în general gratuită. Ulterior jucătorii pot alege după bunul plac suma pe care să mizeze. Fiecare turneu are un buget stabilit din start, iar împărțirea recompenselor se face după o schemă clară. În majoritatea cazurilor cele mai mari câștiguri se împart între primii clasați, iar ceilalți câștigători vor primi sume mai mici.

Tipuri de turnee de sloturi

Platformele de cazino online românești, precum Supercazino.ro, găzduiesc diferite tipuri de turnee de păcănele. În funcție de selecția fiecăruia vei putea întâlni:

●Turnee de sloturi freeroll – unul dintre cele mai frecvent întâlnite tipuri de turnee, care oferă posibilitatea participării gratuite, după cum sugerează și numele. Astfel este accesibil și jucătorilor cu buget redus, iar partea cea mai interesantă este că există mai multe variante de premii în bani. Trebuie totuși specificat că, datorită participării fără costuri, premiile sunt de obicei mai mici față de turneele care impun o taxă.

●Turnee de sloturi Sit n’ Go – un alt tip de turneu pe care îl vei găsi online. Caracteristica acestor turnee este că ele sunt programate și există un timp prestabilit de joc, precum și un număr limitat de jucători care pot participa. Majoritatea platformelor folosesc mizele participanților pentru a construi bugetul de premii. Aceste turnee de regulă durează mai puțin decât altele – maxim o oră.

●Turnee de sloturi Supraviețuitor – acesta este un tip de turneu mai puțin frecvent, însă există adepți care accesează cazinourile online special pentru a participa. Se bazează pe regula “cel mai bun câștigă”, iar jucătorii care pe parcursul unei runde se află la coada clasamentului sunt eliminați, iar ceilalți continuă către runda următoare. Cei care rămân în runda finală – supraviețuitorii – vor câștiga premiile turneului.

●Turnee de sloturi de reîncărcare – cunoscute și sub denumirea de rebuy, aceste turnee permit jucătorilor să își reîncarce creditele și să continue să joace. De obicei se plătește o taxă stabilită, care le permite să joace pentru încă o perioadă de timp – de exemplu 5 minute. Ele sunt potrivite pentru jucătorii care dispun de un buget mai mre.

●Turnee de sloturi programate – sunt cele mai populare turnee, care încep și se încheie la o oră stabilită anterior. Ele au loc zilnic, săptămânal sau chiar lunar. Câștigurile pot fi prestabilite de către cazinou sau poate fi construit un fond de premiere din taxele de intrare a jucătorilor în turneu.

Fiecare tip de turneu reprezintă o provocare pentru jucători, jocul fiind mult mai interactiv, iar provocările de pe parcursul turneului oferă adrenalină jucătorilor.

Există strategii de joc la turneele de păcănele?

Pasionații de jocuri de noroc pornesc mereu cu gândul de a câștiga premiul pus la bătaie și inventează tot felul de strategii pentru a juca cât mai bine. Însă, ce trebuie să știe fiecare este că oricât s-ar strădui să trișeze sau să aplice o anumită tehnică de joc, nu va reuși. Orice joc de păcănele se bazează doar pe noroc.

Există totuși câteva ponturi care te pot aduce mai aproape de câștig. Utilizează toate creditele în timpul alocat turneului, pentru că fiecare rotire poate fi una decisivă. Asigură-te întotdeauna că pariezi limita maximă, pentru că sumele maxime pariate îmbunătățesc șansele de a câștiga un premiu mai mare, care aduce și mai multe puncte în clasament.

Cine participă la turneele de sloturi?

Pe lângă noroc, și jucătorul este cel care contează atunci când vine vorba de câștig. Taxa de intrare cu care hotărăște să participe la turneu ajută la construirea fondului de premii. Așadar există două tipuri de participanți:

  1. Jucătorii care investesc sume mici – aceștia își asigură de obicei locul în turneul de sloturi pentru o perioadă mai lungă, însă ei pot pierde pe finalul turneului, când jucătorii încep să mizeze agresiv și câștigă mai multe puncte pe ultima sută de metri.
  2. Jucătorii care depun sume mari la fiecare rotire – la ei funcționează premisa că sumele mari pariate deblochează posibilitatea de a câștiga premii pe măsura așteptărilor. Acest tip de jucători sunt dispuși să își asume două mari riscuri – să piardă sume mari de bani și să își piardă locul în campionat.

Acestea fiind spuse, participarea la turneele de păcănele este ușoară chiar și pentru un începător. Pe lângă distracția care îți este asigurată, ai posibilitatea de a câștiga premii considerabile, cu un minim de efort. Înainte de a alege să intri într-un turneu de sloturi, îți recomandăm să citești cu atenție termenii și condițiile de participare