Daca ar fi sa alegem cea mai clasica arta pentru unghii din toate timpurile ar fi o manichiura frantuzeasca. In timp ce cautam mereu noi modele de unghii, culori si texturi care sa preia fluxurile noastre, aceasta manichiura simpla este un aspect vesnic clasic si este perfecta pentru orice ocazie – de la o intalnire de pranz la o cina semi-formala, ca precum si unul dintre look-urile de unghii preferate pentru mirese.

Populara inca din anii 1920, totul este sa ai varfuri alb pe oja roz deschisa sau transparenta. Deoarece varful delicat poate parea dificil de obtinut, de obicei ne bazam pe un salon de unghii. Dar de ce sa nu incerci sa-ti imbunatatesti manichiura frantuzeasca acasa? Citeste in continuare si vezi care sunt cele mai frumoase modele de unghii french.

Modele unghii 2020 french

Manichiura franceza dateaza inca din secolul al XVIII-lea. Aspectul a avut o scurta pauza candva la mijlocul anilor 2000, dar cele mai recente modele sunt departe de acrilicele groase si coltoase din deceniile trecute. Detaliile curcubeului, contururile minimaliste si accente unghiulare ofera noi modalitati de a purta o manichiura frantuzeasca chiar acum. Citeste mai jos si vezi modele unghii 2020 french pe care sa le incerci chiar acum.

Modele unghii french roz

Iubeste-le sau uraste-le, puterea de rezistenta a manichiurii frantuzesti este de netagaduit. Cu toate acestea, pe masura ce manichiura frantuzeasca ramane in 2022, a aparut in zeci de modele colorate diferite, cu acelasi ADN atemporal: arcuri de culoare de-a lungul varfurilor unghiilor. Citeste in continuare si vezi modele unghii french roz care merg cu toate si pentru orice ocazie.

Unghii cu gel french

Nici macar nu trebuie sa vezi pistele de toamna a anului 2022 pentru a sti ca stilul manichiura frantuzeasca s-a intors — in plina forta. Si, desi vom trai intotdeauna pentru captuseala patata si rochiile stralucitoare din cota de lant ale petrecerilor din anii 2000 din trecut, exista un aspect de inceput care continua sa-si mentina relevanta din cand in cand: manichiura frantuzeasca. Proiectata in mod obisnuit cu o baza neutra si o forma de accent alba, in jumatate de luna, pe fiecare unghie, manichiura traditionala frantuzeasca. Vezi mai jos unghii cu gel french pe care sa le incerci si tu.

Unghii french colorate

O manichiura traditionala frantuzeasca, definita de lacul alb de pe varful unghiei, este un aspect atemporal si sic. Emana rafinament si poate fi purtat intr-o varietate de setari diferite, de la casual la corporative. Acestea fiind spuse, exista multe variante moderne cu sfaturi stralucitoare si indraznete. Utilizarea interesanta a culorilor, a spatiilor, a accentelor si a desenelor te va inspira sa devenii super creativ. Vezi mai jos unghii french colorate perfecte pentru plaja si vara frumoasa.