Sunt din ce in ce mai multe femei care aleg sa-si faca tatuaje in acesti ani. Tatuajele ne pot face corpul sa arate mai atragator. Uneori, ele sunt, de asemenea, un simbol al modei. Deci, acestea sunt motivele pentru care fetele le iubesc atat de mult. Pentru a obtine un design bun de tatuaj, mai intai ar trebui sa ai o varietate de optiuni. Vezi mai jos aceste tatuaje frumoase pentru fete de la care te poti inspira!

De cele mai multe ori, tatuajul va avea o semnificatie speciala. Un lotus reprezinta un nou inceput sau o perioada grea care a fost depasita in viata, in timp ce tatuajul de papadie din spatele urechii este o metafora a viselor pentru fete. Odata ce ai ales imaginea, vei avea nevoie de un artist genial care sa-ti faca tatuajul. Daca esti noua in lumea tatuajelor va fi o optiune excelenta sa incepi cu tatuaje mici si dragute, cum ar fi o mini inima sau ancora.

Tatuaje fete

Uneori nu exista nimic mai bun decat un tatuaj unic care a fost creat doar pentru tine si corpul tau. Tatuajele unice pentru femei pot fi inspirate de personalitati, amintiri, persoane dragi, ocazii speciale, desene inspirationale sau imagini creative pe care artistul tau le-a creat doar pentru tine. Vezi mai jos idei de tatuaje unice doar pentru tine.

Tatuaje mici

In loc sa optezi pentru un design de tatuaj care arata bine si este placut din punct de vedere estetic, ia in considerare un design gandit care inseamna ceva. Tatuajele cu semnificatie sunt cele speciale, care te vor transporta mereu inapoi la orice amintire, persoana, loc, eveniment sau senzatie care te-a inspirat. Vezi mai jos ideile de tatuaje cu semnificatie care te pot inspira sa-ti creezi proriul design de tatuaj cu propria semnificatie profunda. Nu uita de istoria tatuajelor. Inainte fiecare tatuaj avea o semnificatie.

Tatuaje mici fete

Tatuajele mici si dragute sunt feminine, adorabile si usor de atasat oriunde. Un tatuaj delicat este o alegere populara pentru femei, mai ales atunci cand este mic si dragut. Daca te intrebi cat costa un tatuaj, afla ca un tatuaj mic si dragut nu te va costa mult. Unele idei includ o inima mica, o sageata, un zambet sau un cuvant. Daca nu doresti sa-ti etalezi tatuajul, un mic tatuaj dragut este grozav pentru a trece neobservata.

Modele tatuaje

Un design din ce in ce mai popular, tatuajele cu flori sunt infinit de diverse. Exista atat de multe optiuni diferite din care sa alegi – un manunchi de flori salbatice, un buchet de garoafe preferate, un nume decorat cu trandafiri. Nu poti gresi cu aceasta idee de tatuaj extrem de feminina cu miros dulce. Citeste in continuare si alege cea mai frumoasa idee de tatuaj cu flori.

Idei tatuaje

Tatuajele sexy sunt frumoase si atragatoare. In timp ce designul poate fi un factor – modelele florale, capricioase si puternic umbrite au o reputatie atractiva – iar locul unde ti-l faci este totul. Tatuajele deasupra coapsei, pieptului si spatelui sunt cunoscute pentru sex-appealul lor inerent. Astfel vezi mai jos ideile de tatuaje sexy si alege modelul preferat de tatuaj. Vrei sa impresionezi un barbat? Fa-ti un tatuaj sexy chiar acum.

Tatuaje mari

Tatuajele mari sunt intotdeauna preferate, mai ales daca iti plac modelele de tatuaje cool care arata pur si simplu minunat. La urma urmei, feminitatea nu are de-a face cu dragutul. In schimb, simte-te libera sa-ti dezlantui feminitatea cu o idee de design ciudata. Vezi mai jos ideile de tatuaje mari si alege unul preferat sau inspira-te pentru a crea propria idee.