Oferta unui cazino, indiferent dacă este unul fizic sau online, abundă în oferte variate de jocuri de noroc. Dar dintre toate aceste oferte iese în evidenţă o categorie care este de departe cea mai populară printre jucători, păcănelele.

Această secţiune de jocuri este cea mai bogată ca număr şi dacă ne raportăm la cazinourile online vei găsi mii de titluri de păcănele unde să îţi încerci norocul. De ce sunt aceste jocuri de noroc atât de căutate de jucători vom detalia în rândurile următoare, deci urmăreşte-ne cu atenţie.

1.Ideea de noroc

Când accesezi un joc de noroc ca cel reprezentat de un slot te gândeşti în primul rând la distracţia pe care acesta ţi-o oferă. Îţi alegi deci din mulţimea de teme disponibile pe cea care ţi se potriveşte cel mai bine şi odată cu prima rotire ai parte de distracţia dorită.

Şi cum o poţi face şi fără bani, atunci nu îţi mai rămâne decât să te bucuri de jocul selectat şi să laşi simbolurile din joc să îşi facă magia. Dar în acest caz te vei familiariza cu modul în care jocul îşi arata dinamica şi cu o eventuală tabelă de plăţi imaginară, pentru că în acest sistem de joc totul este virtual.

Dar dacă vrei să îţi testezi cu adevărat norocul în jocuri ca la aparate, atunci este clar că vei adopta jocul pe o miză reală. Îţi fixezi deci un buget de joc, stabileşti miza şi iniţiezi de la butonul de start prima rotire de role.

Şi cu această ocazie o să afli cât de prieten eşti cu norocul, fie îţi este aproape şi obţii un câştig substanţial fie lipseşte cu desăvârşire şi ai o sesiune păguboasă de joc. Un slot este prin excelenţă un joc de noroc unde doar hazardul decide câştigurile, aşa că nu poţi aplica aici strategii de joc simple sau elaborate.

Nu contează cât de inteligent eşti sau ce alte abilităţi intelectuale ai, în faţa unui slot eşti doar la mâna norocului. Trebuie doar să îl accesezi la timpul potrivit, dar oare nu înseamnă acest lucru ca totul depinde iarăşi doar de noroc?

2.Tematicile şi design-ul

Pentru că sloturile sunt atât de uşor de jucat este normal să fie prezente într-un număr atât de impresionant în ofertele cazinourilor. Şi numărul acesta atât de mare este dat mai ales de diversitatea temelor în care sloturile sunt ofertate jucătorilor.

Nu există practic o limită pentru o temă de slot, le vei întâlni atât pe cele considerate deja clasice cât şi pe cele mai inovative. O să începem cu cea mai cunoscută temă, cea a fructelor şi simbolurilor norocoase de unde nu au cum să lipsească şeptarii.

Putem să amintim şi de temele istorice, aşa că poţi face o incursiune cu ajutorul lor până în îndepărtata Africă sau misteriosul Egipt. Şi dacă sportul este punctul tău forte, atunci ai la îndemână o mulţime de sloturi unde să întâlneşti sportul preferat.

Sau poate că emisiunile TV, muzică sau filmele sunt sau metodele tale preferate de divertisment? Nici o problemă, vei găsi atât de multe sloturi cu aceste teme încât vei avea greutăţi în a-l alege pe cel în faţa căruia îţi vei testa norocul.

Însă indiferent de tema aleasă te vei bucura în fata slotului selectat de toate cuceririle tehnologiei. Nu mai tragi acum de vreo manetă mecanică pentru a dispune simbolurile din slot pe ecran, totul este acum computerizat.

Şi în mod cert că design-ul unui slot este pus cum nu se poate mai bine în evidenţă prin intermediul ecranului video al jocului. Şi în acest moment intră în acţiune grafica cu care aceste jocuri se fac atât de remarcate şi dorite de către jucători.

Simbolurile care aterizează pe role dispun de o coloristică plăcută ochiului iar muzica de fundal care le acompaniază aterizarea este una la fel de plăcută. Şi în afară de această grafică de excepţie ai la dispoziţie şi butoane cu care îţi personaliza jocul exact aşa cum ţi-l doreşti.

Poţi interveni asupra nivelului de sonor, poţi pune jocul pe modulul rapid sau chiar să îl laşi să meargă de unul singur prin apăsarea funcţiei de Autoplay. Şi în cazul în care te consideri norocos poţi beneficia de butonul de Gamble, cel care îţi dă şansa să îţi dublezi câştigul.

Toate acestea nu vin însă la întâmplare ci se datorează unui design special construit să îndeplinească nevoile jucătorilor. În fond cu asta atrage un slot, teme diverse şi design de calitate, aşa că de ce să nu te bucuri de toate acestea?

3.Bonusuri

Când eşti client de platformă online ţi se deschide în faţă o largă opţiune de ofertă. Şi cu ajutorul butoanelor de selecţie poţi identifica în câteva secunde slotul preferat şi iniţia în acest fel o primă sesiune de pariere.

Dar trebuie să şti că activitatea ta de jucător nu trece neobservată de site, pentru că eşti asaltat în fiecare zi cu diverse promoţii care să te impulsioneze să faci acest lucru. Şi cele mai cunoscute astfel de promoţii sunt bonusurile care ţi se oferă cu diverse ocazii.

Ai intrat în familia unui site online pentru jocuri de noroc, ai şi primit bonusul de client nou. Eşti deja client? Atunci bonusurile fără depunere sau cele de tip pariu fără risc nu îţi sunt în nici un caz necunoscute.

Sau dacă ai aderat la o schemă VIP, atunci pe măsură ce avansezi ca jucător ai parte de o mulţime de bonusuri care de această dată sunt personalizate special pentru tine. Şi nu am amintit de turneele la care participarea ta gratuită poate să fie considerată de asemenea tot ca un bonus!

Nu o mai lungim, eşti client de platformă online ai la dispoziţie o mulţime de bonusuri pe care le poţi revendica. Nu uita însă să consulţi cu atenţie lista de termeni şi condiţii pentru a vedea dacă bonusul ţi se potriveşte şi dacă merită în final să îl accesezi.

Concluzie

Fără nici o discuţie păcănelele sunt jocurile de noroc cele mai distractive şi totodată cele mai uşor de jucat. Nu uita însă că şi acestea sunt doar jocuri de noroc aşa că alege slotul preferat şi joacă cât mai responsabil poţi pentru a avea experienţa de joc benefică pe care ţi-o doreşti atât de mult!