Citate de Craciun: In cea mai minunata perioada a anului, probabil ca nu doriti sa petreceti mult timp citind citate de Craciun. Iata peste 38 de citate de Craciun care cu siguranta vor face sezonul un pic mai luminos, fie ca sunteti in cautarea unei legende foto festive, a inscriptiei perfecte a felicitarii de sarbatori sau daca incercati sa va luptati cu Scrooge-ul interior. Este, la urma urmei, cea mai buna perioada a anului.

Cand vin sarbatorile, este usor sa pierzi evidenta lucrurilor. Deoarece se intampla atat de multe in timpul sarbatorilor, ai tendinta sa te concentrezi pe cumpararea de cadouri de Craciun, sa faci planuri cu familia si prietenii, sa faci meniul perfect de sarbatori, sa faci cel mai festiv playlist Spotify de Craciun si sa-ti impodobesti bradul si restul casei pentru a arata cat mai festiv posibil. Cu toata magia, fantezia si, uneori, melancolia care vin odata cu Craciunul, poate fi greu de exprimat in cuvinte cum ne simtim in aceasta perioada a anului.

Citate inspirate de Craciun

Proverbe si citate de Craciun „In aceasta frumoasa zi de Craciun, inconjurati de cei dragi, sa ne amintim adevaratul sens al Craciunului.”

#1. „Orice dar bun si orice dar desavarsit este de sus si se coboara de la Tatal luminilor, la care nu este nicio schimbare, nici umbra de intoarcere.”

#2. „Toate cadourile de Craciun din lume nu valoreaza nimic fara prezenta lui Hristos.”

#3. „In acest Craciun, cand Hristos va veni, va gasi El o inima calda? Marcati anotimpul Advent iubindu-i si slujindu-i pe ceilalti cu dragostea si grija lui Dumnezeu.”

#4. „Cea mai buna modalitate de a raspandi bucuria de Craciun este sa cante cu voce tare pentru ca toti sa-l auda.” – Will Ferrell, elf

#5. „Fie ca niciodata sa fii prea mare pentru a cauta cerul in Ajunul Craciunului.”

#6. „De Craciun, toate drumurile duc acasa.” – Marjorie Holmes

citate de craciun poze fotografii imagini si poze

#7. „Daca am putea condensa toate adevarurile despre Craciun in doar trei cuvinte, acestea ar fi cuvintele: „Dumnezeu cu noi”. Tindem sa ne concentram atentia de Craciun asupra copilariei lui Hristos. Cel mai mare adevar al sarbatorii este zeitatea Lui. Mai uimitor decat un prunc in iesle este adevarul ca acest prunc promis este Creatorul atotputernic al cerurilor si al pamantului!”

#8. „Marea provocare care ne ramane este sa trecem peste stralucirea si stralucirea sezonului care a devenit din ce in ce mai laic si mai comercial si sa ne amintim de frumusetea Celui care este Craciunul.”

#9. „Lumea a obosit de-a lungul anilor, dar de Craciun este tanara.”

#10. „Modul in care petreci Craciunul este mult mai important decat cat de mult.” – Henry David Thoreau

#11. „Sper din tot sufletul ca Craciunul tau… poate sa abunda in bucuriile pe care le aduce sezonul in general…” – Jane Austen, Mandrie si prejudecati

#12. „Isus schimba ranile noastre cu bucurie.”

citate emotionante de Craciun pentru el ea

#13. „Este cea mai minunata perioada a anului. Va fi mult vasc, iar inimile vor straluci cand cei dragi vor fi aproape.” – George Wyle si Eddie Pola, „Este cea mai minunata perioada a anului”

#14. „Visez la un Craciun alb, la fel ca cele pe care le stiam. Acolo unde varfurile copacilor sclipesc, iar copiii asculta sa auda clopoteii saniilor in zapada.” – Irving Berlin, „Craciunul alb”

#15. „Cel mai bun dintre toate, Craciunul inseamna un spirit de iubire, un timp in care dragostea lui Dumnezeu si iubirea semenilor nostri ar trebui sa prevaleze asupra oricarei urii si amaraciunii, un timp in care gandurile si faptele noastre si spiritul vietii noastre manifesta prezenta lui Dumnezeu.”

#16. „Mirosurile de Craciun sunt mirosurile copilariei.” – Richard Paul Evans

#17. „Cand eram copii le eram recunoscatori celor care ne umpleau ciorapii de Craciun. De ce nu suntem recunoscatori lui Dumnezeu pentru ca ne-a umplut ciorapii cu picioare?”

#18. „Craciunul nu este un timp si nici un anotimp, ci o stare de spirit. A pretui pacea si bunavointa, a fi plin de mila, inseamna a avea adevaratul spirit al Craciunului.”

cele mai bune citate de Craciun cu imagini de impartasit

#19. „Ce este Craciunul? Este tandrete pentru trecut, curaj pentru prezent, speranta pentru viitor. Este o dorinta fierbinte ca fiecare pahar sa se reverse cu binecuvantari bogate si vesnice si ca orice cale sa poata duce la pace.”

#20. „Voi onora Craciunul in inima mea si voi incerca sa-l pastrez tot anul.” – Charles Dickens, O colinda de Craciun

#21. „Pacea pe pamant va ramane, cand traim Craciunul in fiecare zi.” – Helen Steiner Rice

#22. „Darurile de timp si dragoste sunt cu siguranta ingredientele de baza ale unui Craciun cu adevarat fericit.” — Peg Bracken

#23. „Bucuria de a lumina alte vieti devine pentru noi magia sarbatorilor.” – WC Jones

#24. „Credinta este sarata si piperata prin toate de Craciun. Si imi place cel putin o noapte langa bradul de Craciun sa cant si sa simt sfintenia linistita a acelei vremuri, care este pusa deoparte pentru a celebra dragostea, prietenia si darul lui Dumnezeu al copilului Hristos.”

#25. „Nu te lasa prins de hartia de impachetat si uita ca cadoul sezonului de Craciun este pur si simplu dragoste.” – Toni Sorenson

#26. „Cel care nu are Craciunul in inima nu il va gasi niciodata sub un copac.” – Roy L. Smith

citate de craciun poze fotografii imagini si poze

#27. „Isus este raspunsul la problemele puse asupra noastra si la problemele gasite in noi.”

#28. „Dispozitia este corecta, spiritul este in stare. Suntem aici in seara asta si este suficient. Pur si simplu sa aveti o perioada minunata de Craciun.” – Paul McCartney, „Timpul minunat de Craciun”

#29. „Pacea pe pamant va ramane, cand traim Craciunul in fiecare zi.”

#30. „Au fost doar cativa pastori la primul Betleem. Bouul si magarul au inteles mai mult despre primul Craciun decat marii preoti din Ierusalim. Si este la fel si astazi.”

#31. „Unele ornamente pentru pomul de Craciun fac mult mai mult decat stralucirea si stralucirea, ele reprezinta un cadou de dragoste oferit cu mult timp in urma.” – Tom Baker

#32. „Scopul insusi al venirii lui Hristos in lume a fost acela de a-si oferi viata ca jertfa pentru pacatele oamenilor. A venit sa moara. Aceasta este inima Craciunului.”

cele mai bune citate de Craciun cu imagini de partajat

#33. „Craciunul este pentru totdeauna, nu doar pentru o zi. Caci a iubi, a impartasi, a darui, nu trebuie lasat deoparte.” – Norman Wesley Brooks

#34. „Orice dar care este dat, chiar daca este mic, este in realitate mare, daca este oferit cu afectiune.” – Pindar

#35. „Atotputernicul a aparut pe pamant ca un copil uman neajutorat, care avea nevoie sa fie hranit, schimbat si invatat sa vorbeasca ca orice alt copil. Cu cat te gandesti mai mult la asta, cu atat devine mai uluitor. Nimic din fictiune nu este atat de fantastic ca acest adevar al Intruparii.”

#36. „Asa ca ofer aceasta fraza simpla copiilor de la 1 la 92. Desi s-a spus de multe ori, in multe feluri, Craciun fericit tie.” – Robert Wells, „Cantecul de Craciun”

#37. „Craciunul nu este un timp si nici un anotimp, ci o stare de spirit. A pretui pacea si bunavointa, a fi plin de mila, inseamna a avea adevaratul spirit al Craciunului.” – Calvin Coolidge

#38. „Daca Craciunul este doar o legenda frumoasa, intr-un fel esti pe cont propriu. Dar daca Craciunul este adevarat, atunci poti fi mantuit prin har.”