Drujbele sunt unele dintre cele mai folosite unelte in diverse industrii, de la constructii la silvicultura. Acest articol isi propune sa prezinte 3 modele populare de motoferastraie, diferite in functie de domeniul de utilizare, oferind detalii despre specificatiile lor si sfaturi despre cum sa alegi modelul potrivit pentru nevoile tale.

Drujbele https://www.generalmotor.ro/drujbe sunt esentiale in multe activitati industriale, facilitand lucrul cu lemnul, dar si in constructii sau intretinerea spatiilor verzi. Alegerea corecta a unui motoferastrau poate face diferenta intre un efort inutil si maximizarea productivitatii.

Magazinele de top de profil, precum cel mentionat anterior, au in oferta lor numeroase modele de astfel de produse, care sunt prezentate in mod explicit drept utile in anumite industrii (spre exemplu, motoferastraie pentru constructii, pentru lemn etc.). Iata, in continuare, cateva exemple in acest sens:

Silen 2T, pentru industria constructiilor

Modelul Silen 2T este ideal pentru industria constructiilor, datorita rezistentei si usurintei in manevrare. Specificatiile sale tehnice includ o capacitate cilindrica de 25.4 cc si o putere de 0.9 kW, ceea ce ii confera eficienta ridicata la un nivel de zgomot minim.

Specificatii complete: capacitate cilindrica – 25.4 cc, putere – 0.9 kW / 1.2 CP / 11.000 RPM, capacitate rezervor benzina – 190 ml, capacitate rezervor ulei – 150 ml, lungime lama – 12″, dimensiuni – 28.5×25.5×24 cm;

Drujbele Total, pentru taierea lemnelor

Acest model este preferat pentru taierea si curatarea lemnelor, fiind remarcat pentru constructia sa robusta si tehnologia eco-friendly. Cu o capacitate cilindrica de 45.8 cc si putere de 1.8 kW, acesta ofera performante de top fara a compromite responsabilitatea fata de mediu.

Specificatii complete: capacitate cilindrica – 45.8 cc, putere – 1.8 kW / 2.5 CP / 3.200 RPM, capacitate rezervor benzina – 550 ml, capacitate rezervor ulei – 260 ml;

Micul Padurar 6800, versatilitate si productivitate

Micul Padurar 6800 este un model extrem de versatil, care vine echipat cu 2 lame si 2 lanturi, pentru imbunatatirea productivitatii in orice conditii de lucru. Specificatiile sale includ o capacitate cilindrica de 52 cc si o putere de 2.0 kW, perfecte pentru lucrari complexe.

Specificatii complete: capacitate cilindrica – 52 cc, putere – 2.0 kW / 7.000 RPM, lungime lama – 40 cm.

Cum sa alegi modelul potrivit?

Alegerea unui motoferastrau se face pe baza necesitatilor specifice activitatii tale. Este important sa iei in considerare capacitatea cilindrica, puterea si accesoriile incluse, pentru a asigura eficienta si confort in timpul utilizarii.

Beneficiile achizitionarii de la furnizori de top

Achizitionarea unei drujbe de la un furnizor reputat garanteaza nu doar calitatea produsului, ci si accesul la servicii post-vanzare eficiente. Aceasta inseamna livrare rapida, acces la piese de schimb si consultanta tehnica.

In concluzie, cele 3 modele de motoferastraie prezentate ofera solutii pentru o gama larga de aplicatii. Alegerea corecta va depinde de specificul activitatii tale si de preferintele personale in materie de performante si confort.

Intrebari frecvente

Ce caracteristici sunt esentiale cand aleg o drujba?

Capacitatea cilindrica, puterea si tipul de motorizare sunt esentiale.

Exista drujbe speciale pentru utilizare domestica?

Da, exista modele mai usoare si mai putin puternice, ideale pentru utilizare casnica.

Ce accesorii suplimentare ar trebui sa iau in considerare la achizitionarea unei drujbe?

Lama suplimentara, lanturi de rezerva si kit-uri de intretinere sunt recomandate.

Cum intretin corect un motoferastrau?

Curatarea regulata, verificarea lantului si ungerea mecanismelor sunt esentiale pentru mentinerea performantelor.